Leve sammen

levesammen 1

Leve sammen
Denne høsten finner vi mer utav hva det vil si å leve sammen som kristent fellesskap, og vi er nå inne i en taleserie som heter «Familie». Kommende søndager vil det forkynnes om det å leve sammen som kristen familie. Så ta med deg en venn og kom!

Julegate 23 nov.

julegate

Lørdag 23. november fra kl. 11- 16 blir det «Julegate» på frikirka.
Det blir salg av håndarbeid, bakst, og mye mye mer. Der blir kafé, og kl 13.00 kan man kjøpe varm lunsj. Kl. 12.30 blir det familiemøte, der vil barnekoret Baluba bli med. Det blir også mulig å gi en julegave til noen som trenger det.

Bønnemøter

Bønn1200x400 new

Vi fornyer nå bønnemøtene våre, og håper mange i alle aldre vil være med fremover. Vi legger dem i et tidsrom hvor andre ledersamlinger og møter kan legges i forlengelsen. La oss begynne i bønn til Gud!

Bønnemøtene er noe av pulsslaget i menigheten. De er motorrommet som skaper kraft og fremdrift. Vi vil se mer av Guds rikes nærvær på Sula og omegn!

På bønnemøtene våre fremover vil vi derfor strukturere bønnen slik:

· Lovprisning til Gud

· Stillhet – lytte til Gud

· Vi ber Guds velsignelse over Sula

· Vi ber for menigheten

· Vi ber for utadrettet nybrottsarbeid

Til slutt har vi noen minutter til slutt om noen ønsker forbønn, bønn for sykdom eller det er andre bønneemner.

Vi avslutter med å løfte opp Bro-folkene og be velsignelsen

Bli med du også! Vi møtes i bønnerommet i 2.etg ved kirkesalen.

Bro til tro

bro til tro slider

Sula Frikirke er en åpen menighetsfamilie, hvor alle uansett alder og bakgrunn inviteres til å finne sin plass. Vi har Jesus som forbilde og strekker oss etter å bli lik Ham og gjøre Hans vilje. For oss handler dette nå om to ting:

1) Å la oppdraget hans om å hjelpe mennesker hjem til Gud få større betydning i våre liv og våre prioriteringer som menighet.

2) Å bli en familie som former etterfølgere av Jesus, som igjen former etterfølgere av Jesus.

Vi vil nå lengre ut med de gode nyhetene, og la flere mennesker i vår nærhet erfare Guds godhet. Bro til tro er et fokus som vi ønsker å innarbeide i våre liv, på våre gudstjenester og våre smågrupper. Du kan være en bro til tro for mennesker i din nærhet. På din måte, ut fra slik som Gud har utrustet deg! Det handler om å Be for, bygge Relasjon med og dele Ord om tro med venner og familie som Gud særlig legger oss på hjertet.

Vi har satt «Bro til tro» som overskrift over semesteret, fordi vi ønsker at dette fokuset virkelig skal innarbeides og få sette seg i oss. Vi vil ha en egen taleserie med dette temaet i februar og mars. Den 7. februar vil vi også ha en kveld for alle som er med i smågrupper, hvor vi setter fokus på dette.

Vi vil anbefale boken «Bro til tro» som Gina Gjerme & Siri Kalvatn har skrevet, og ønsker at alle smågruppene leser og jobber med denne boken i løpet av dette semesteret!

Så bli med på en spennende reise i å bli mer ekte, modig og utadvendt! Bli en BRO til tro!